Edilii din Panciu trimit manifestanţii la protestele din Piaţa Unirii cu autocarul primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autocarul a stat la loc ferit
Autocarul a stat la loc ferit

În luna ianuarie, aceeaşi Primărie Panciu a pus la dispoziţia manifestanţilor, pentru a veni să scandeze la Focşani, microbuzul şcolar.

Autorităţile folosesc resursele locale pentru a le pune la dispoziţia manifestanţilor care vin zilnic să scandeze împotriva puterii de la Bucureşti în Piaţa Unirii din Focşani.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, când un autocar plin cu protestatari, pus la dispoziţie de Primăria Panciu, a parcat în zona parcului de la Teatru şi a staţionat acolo până când mitingul din Piaţa Unirii s-a terminat.

Unul dintre participanţii la proteste ne-a declarat că grupului de pănceni li s-a alăturat şi un grup de săteni din Răcoasa şi Străoane, localităţi apropiate de Panciu.

Nu este pentru prima dată când Primăria Panciu cheltuie bani de la bugetul local pentru acţiuni care nu o privesc, în condiţiile în care oraşul a rămas din nou în beznă din cauza datoriilor înregistrate la iluminatul public.

În luna ianuarie, un grup de protestatari din Panciu a fost adus la miting în Focşani cu microbuzul şcolar, mijlocul de transport fiind oprit atunci în trafic de inspectorii de la ARR.

Primarii îşi aduc oamenii la proteste cu microbuzele şcolare

Tot resurse publice sunt puse la dispoziţia protestatarilor de către Consiliul Judeţean Vrancea şi Ansamblul „Ţara Vrancei", prin folosirea de către manifestanţi a staţiei de amplificare destinată spectacolelor.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite