Echipa Colegiul Naţional „Unirea”s-a calificat la faza naţională a concursului de debate „ Tinerii dezbat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul naţional este organizat de Ministerul Educaţiei şi Asociaţia Română de Dezbatere, Oratorie şi Retorică, adresat elevilor care au început dezbaterile academice în acest an şcolar.

În perioada 19-20 mai, s-a desfăşurat la Constanţa etapa regională a concursului „ Tinerii dezbat!", ediţia 2012. Judeţul Vrancea a fost reprezentat de două echipe de la Colegiul Naţional „Unirea" şi Colegiul „ Al.I.Cuza". Echipa de Colegiul „ Unirea", formată din elevele Sara Lungu, Alexandra Tarbă şi Violeta Zanfir , coordonată de profesoara Maria Zgăbărdici, s-a calificat la etapă naţională, care se va desfăşura la începutul lunii septembrie în judeţul Alba.

De asemenea, în perioada 12-13 mai, debaterii unirişti au participat la un concurs desfăşurat la Iaşi, concurs câştigat de echipa formată din elevele Raluca Ciolcă, Andreea Neacşu şi Florentina Terţiu. Tot la acest concurs, echipa formată din elevele Sara Lungu, Alexandra Tarbă şi Violeta Zanfir s-a clasat pe locul al treilea.

„Clubul de debate SEISM de la Colegiul Naţional „Unirea" a confirmat în aceste săptămâni că tradiţia, munca susţinută şi entuziasmul sunt ingredientele necesare pentru rezultate meritorii la competiţiile de dezbateri desfăşurate la nivel local şi naţional", a declarat Maria Zgăbărdici, profesorul coordonator al clubului de dezbateri academice.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite