ENET vrea să înceapă revizia şi să lase oraşul fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o săptămână, cele peste 20000 de apartamente din municipiu racordate la sistemul centralizat al ENET vor fi în situaţia de a rămâne fără apă caldă, conducerea centralei termice intenţionând să înceapă mai deveme lucrările de revizie şi reparaţii la instalaţii.

Spălatul la lighean în plină vară depinde de decizia pe care o vor lua consilierii focşănenii în şedinţa de marţea viitoare.

Din precizările directorului ENET, se pare că nu doar revizia este motivul sistării apei calde, ci şi faptul că stocul de păcură este pe sfârşite.

„Păcura a devenit un calvar pentru noi, din cauză că este tot mai scumpă. Sperăm să reuşim să deblocăm situaţia cu Gaz de Suez, pentru a reveni la normal. Oprirea apei calde pentru revizie se face în fiecare vară", ne-a declarat Valter Popescu, directorul ENET.

Potrivit acestuia, se are în vedere şi economisirea banilor pentru salarii prin trimiterea în şomaj tehnic, pentru următoarele trei luni, a angajaţilor societăţii, aceştia urmând a fi plătiţi cu 75% din salariu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite