ENET îşi trimite angajaţii pe teren să recupereze banii de la datornici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Totodată, persoanele cu debite mari vor fi debranşate individual, cu acordul asociaţiilor de proprietari din care fac parte.

Printr-un comunicat de presă, conducerea ENET roagă proprietarii care înregistrează debite restante, ca în această perioadă să achite cu prioritate datoriile mai vechi de luna mai 2011 pe care le au către societate.

„În scopul creşterii încasărilor vom trimite pe teren echipe formate din salariaţi ai noştri din cadrul serviciului. Comercial, cărora vă rugăm să le achitaţi datoriile dvs., dacă vă e mai uşor astfel sau să vă prezentaţi cât mai curând la casieria noastră din Cuza Vodă nr.3. Încasăm de la proprietarii în facturare comună şi direct la casieriile din Comercial, în contul asociaţiilor în facturare comună, cu chitanţă pe numele asociaţiei dar cu menţionarea plătitorului, urmând ca dvs. să o depuneţi apoi în copie la administrator", se arată în comunicatul ENET.

Totodată, restanţierii la plata facturilor sunt ameninţaţi cu debranşarea.

„Pentru proprietarii cu debitele cele mai mari în scările de bloc, cu acordul asociaţiilor şi al debitorilor, vom proceda la debranşarea individuală temporară pentru neplată, ca cel puţin să nu se mai mărească debitele acestora şi datoriile lor să nu-i afecteze pe ceilalţi, care plătesc. Aceştia vor fi rebranşaţi după achitarea facturilor restante", se mai arată în comunicarea trimisă presei de reprezentanţii ENET.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite