ENET Focşani a decis: Plata la ghişeu ne scuteşte de debranşare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valter Popescu vrea să încaseze banii direct de la beneficiari.
Valter Popescu vrea să încaseze banii direct de la beneficiari.

Îngrijorată de restanțele acumulate de populație în ultima perioadă dar și de restanțele acumulate de unitate la furnizorul de gaz metan, conducerea SC ENET SA face apel la contribuabilii ce încă plătesc factura la administratorul de bloc, să achite facturile direct la casieria societăţii.

Astfel, ENET va putea inventaria și factura toate corpurile de încălzire și va calcula exact toate suprafețele echivalente termic pentru fiecare condominiu.

Directorul societăţii de termoficare, Valter Popescu, a făcut un anunţ la şedinţa ordinară ce a avut loc aseară la Consiliul Local că cere locatarilor care plătesc la asociaţie factura la căldură să depună cerere pentru plata individuală.

În această situaţie se regăsesc 30% din cei 20.000 de abonaţi, cât are unitatea în total. Conducerea unităţii motivează că în acest fel vor fi evitate facturile încărcate de administratori.

„Sperăm ca prin intermediul mass-media, dar şi prin afişele pe care noi le vom lipi la intrarea în fiecare scară de bloc, ca procentajul abonaţilor care plătesc factura la asociaţie să scadă. Aşa vor fi evitate micile şmecherii pe care le fac administratorii", a spus Popescu aseară, în plen.

În pericol de debranşare

Valter Popescu, directorul ENET SA Focşani, şi-a manifestat îngrijorarea vizavi de faptul că abonaţii vor refuza să treacă la plata individuală din cauza drumului pe care trebuie să îl facă până la ghişee. Cei care nu vor efectua plata facturii la căldură şi apă caldă individual, nu vor scăpa de debranşarea colectivă, chiar dacă sunt cu plățile la zi. „Noi putem începe procedura imediat", a mai explicat Valter Popescu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite