ENET, ameninţată cu tăierea gazelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrala ENET ar putea fi oprită
Centrala ENET ar putea fi oprită

Societatea de termoficare nu a reuşit să plătească factura de 2,5 milioane de lei la care s-a angajat către furnizorul de gaze.

Focşănenii sunt din nou ameninţaţi cu spălatul la lighean, din cauză că ENET nu a reuşit să plătească mai nimic din datoria de 2,5 milioane de lei către Gaz de Suez.

„Scadenţa a fost pe 30 septembrie, însă încasările au fost foarte mici. S-au plătit în jur de 300.000 de lei din 2,5 milioane de lei. Am solicitat o eşalonare, dar cei de la gaze nu au vrut. Sperăm totuşi să se facă această eşalonare", ne-a declrat directorul interimar al ENET, Mariean Vişan.

Potrivit înţelegerii anterioare, ENET s-a angajat să plătească datoria de peste 7 milioane de lei eşalonat, câte 2,5 milioane de lei timp de trei luni.

În luna august s-au plătit 2,5 milioane de lei, cu ajutorul Primăriai Focşani, care a alocat 1,5 milioane de lei pentru majorarea capitalului social al societăţii.

Conducerea SC ENET SA Focsani anunţat astăzi că din 8 octombrie se vor efectua probele de presiune la instalaţiile de încălzire din apartamente.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite