După alegeri, focşănenii ameninţaţi cu băi la lighean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii ENET vor închide apa caldă la blocurile cu datorii
Angajaţii ENET vor închide apa caldă la blocurile cu datorii

Luna de miere a focşănenilor abonaţi ai sistemul centralizat de termoficare a luat sfârşit.

Dacă în campania electorală recent încheiată autorităţile locale nu au avut curaj să ia măsuri împotriva populaţiei care nu-şi plăteşte obligaţiile la utilităţi, de ieri conducerea ENET i-a pus în gardă pe rău platnici că de săptămâna viitoare vor urma debranşările de la serviciul de apă caldă.

Cu alte cuvinte, pe focşăneni îi aşteaptă în plină caniculă duşuri reci sau băi la lighean, scenariu care se tot repetă de vreo câţiva ani în timpul verii.

„Vom debranşa asociaţiile de proprietari cu datorii, pentru că în ultima perioadă au crescut debitele, de la 3,5 milioane de lei la 4,9 milioane de lei în prezent. Ceea ce nu-i normal. Noi am sperat ca oamenii să fie alături de noi, mai ales că am avut o iarnă grea şi ne-am zbătut ca oamenii să nu rămână fără căldură, ori populaţia parcă ne-a făcut în ciudă", ne-a declarat Valter Popescu, directorul ENET Focşani.

Acesta ne-a precizat există un grafic de eşalonare cu furnizorul de gaze, pe termen scurt, foarte împovărător pentru societatea ENET şi nu este exclus ca cei de la gaze să închidă robinetul, caz în care tot Focşaniul va rămâne fără apă caldă.

Pentru început, conducerea ENET are în vedere debranşarea asociaţiilor cu cele mai mari restanţe.

Printre asociaţiile cu cele mai mari datorii se regăsesc Asociaţia 167, de pe Bulevardul Independenţei, Asociaţia 98-str. Pictor Grigorescu şi Asociaţia 791-str. Gh. Magheru.

În aceste asociaţii sunt şi familii care îşi plătesc la timp facturile la apă caldă şi căldură, dar din cauza unor vecini rău platnici are de suferit toată lumea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite