Dumitru Dilă aşteaptă să fie repus şef la Protecţia Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dilă
Dumitru Dilă

Acesta a câştigat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie procesul împotriva Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, după ce a fost înlăturat din scaunul de inspector şef. Între timp, OPC-ul şi-a schimbat denumirea iar instituţia este condusă de Mirela Bîznă.

Fostul inspector şef al OPC Vrancea, Dumitru Dilă, spune că în câteva zile va reveni în fruntea instituţie de unde a fost înlăturat în urmă cu doi ani, după ce a câştigat procesul împotriva Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

„Instanţa a îndreptat greşeala care s-a făcut şi aştept de la zi la zi să se rezolve această problemă. Va trebui să-mi recapăt nu numai funcţia, ci şi banii din urmă reprezentând indemnizaţia de conducere şi stimulentele. Nu ştiu ce sume s-au strâns", ne-a declarat Dumitru Dilă, actualmente comisar în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.

Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Vrancea funcţionează şi în weekend

Instituţia unde vrea Dilă să revină ca şef este condusă în prezent de Mirela Bîznă, care spune că cel care-i este acum subaltern a câştigat în instanţă o funcţie care nu mai există, după ce instituţia a fost reorganizată.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite