Drumurile din Vrancea rămân neasfaltate după anularea finanţării Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această situaţia se află aproximativ 200 de kilometri de drumuri judeţene, comunale, dar şi 9 km de drumuri în municipiul Focşani. Prin proiectul guvernamental a fost asfaltat până acum DJ 204 D Focşani-Suraia.

Guvernul a decis să oprească Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), anulând finanţarea lucrărilor incluse în acest program atât pentru acest an, cât şi pentru perioada viitoare, a declarat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii, programat pentru perioada 2011-2020, este gestionat de ministerele Dezvoltării şi Mediului.

PNDI prevede reabilitarea a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene şi de interes local, contrucţia unei serii de obiective precum retele de apa si canalizare sau crese si gradinite si dezvoltarea infrastructurii în domeniul gospodăririi apelor.

Această decizie afectează în mod serios Vrancea, unde se aflau în linie dreaptă pentru reabilitare aproximativ 200 de kilometri de drumuri, respectiv şase drumuri judeţene şi 29 comunale, valoarea acestor obiective fiind de peste 230 de milioane de lei.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite