Dr. Party şi DJ Dox vor anima atmosfera deseară şi mâine la Aqualand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii de la Aqualand propun focşănenilor şi nu numai petreceri la piscină. În această seară, începând cu ora 23.00, va avea loc petrecerea "Dr. Drink" la care tot personalul va fi îmbrăcat în uniforme de doctori şi asistente.

Piscina va fi la dispoziţia clienţilor, iar fetele vor avea intrare gratuită până la miezul nopţii.

"Vrem să organizăm ceva frumos pentru clienţii noştri. Să se simtă bine. Ne vom strădui să iasă totul ca la carte. Pregătim cocktail-uri special cu această ocazie. De regulă, preţurile au fost apreciate de clienţi. În mare este vorba de persoane care vin frecvent la noi la plajă", ne-a spus Lucian Mocanu, unul dintre administratorii Aqualand.

La petrecere vor fi aduse şi două animatoare, special pentru a destinde atmosfera. Acestea vor pune în scenă un show de animaţie pentru clienţi.

Sâmbătă, Pulse studio îşi va aştepta clienţii începând tot cu ora 23.00, cu o petrecere cu invitaţi speciali. Vor evolua Matteo şi DJ Dox, artişti în vogă în această perioadă.

Clienţii vor petrece până în zori în ambianţa animată de invitaţii speciali. Dacă în timpul zilei Aqualand îşi întreţine clienţii cu muzică bună, în week-end le oferă clienţilor petreceri incendiare de fiecare dată, cu invitaţi de excepţie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite