Focşani: Două persoane au ajuns la spital după ce le-a căzut un panou publicitar în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focşani: Două persoane au ajuns la spital după ce le-a căzut un panou publicitar în cap
Focşani: Două persoane au ajuns la spital după ce le-a căzut un panou publicitar în cap

Oamenii aşteptau liniştiţi autobuzul în momentul producerii incidentului

O bătrână şi un bărbat de 37 de ani au ajuns astăzi la spital în stare gravă după ce le-a căzut un panou publicitar în cap în timp ce aşteptau la o trecere de pietoni din centrul municipiului Focşani, pe bd. Unirii în zona Big.

Cei doi aşteptau culoarea verde a semaforului, când, la o bătaie de vânt, un panou publicitar ce aparţine supermarketului Kaufland le-a căzut în cap.


Prima victimă a fost femeia de 64 de ani, Niculina Terteleac după care panoul a ricoşat în capul altui cetăţean aflat la trecerea de pietoni.

„Aşteptam la semafor că trebuia să mă duc la autogară să iau microbuzul până la mine în comună la Urecheşti. Când a bătut vântul mai tare am simţit o pocnitură în cap foarte tare, mi s-a spart panoul ăla în cap. S-a făcut praf! A venit cu colţul ăla de fier în capul meu dar nu am simţit că îmi curge sânge. Am leşinat pur şi simplu. Panoul a ricoşat în capul domnului care era lângă mine. Dacă era un copil acolo îl omora”, ne-a mărturisit îngrozită bătrâna.


Panoul cu pricina era montat doar de câteva zile. Cea de a doua victimă, Florin Vlad era revoltat de cele întâmplate. „M-am speriat că m-am trezit cu panoul în cap. Este inuman. Poţi să mori în plină stradă. Probabil panoul nu era bine prins, dar nu e în regulă să ne pună viaţa în pericol tuturor”, ne-a spus acesta.  

image


Cei doi pacienţi au fost preluaţi de Unitatea de Primiri Urgenţe şi ulterior de medicii secţiei de neurologie pentru investigaţii suplimentare. Potrivit medicului şef de la UPU, dr. Dana Dincă starea celor doi este stabilă. Poliţia nu a deschis încă o anchetă în acest caz pentru că nu a primit nici o plângere de la părţile vătămate.


Fiica bătrânei este hotărâtă să dea în judecată societatea ce deţine supermarketul pentru a obţine despăgubiri. Reporterii noştri au contactat telefonic reprezentanţii societăţii însă aceştia nu au făcut declaraţii.

image
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite