Doi copii au fost accidentaţi de un şofer neatent care mergea cu spatele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii, de 3 şi 5 ani, din Slobozia Bradului au ajuns ieri noapte la Spitalul Judeţean. Părinţii fetiţei de cinci ani au refuzat să-şi mai lase copilul internat în ciuda recomandărilor medicale.

Copiii au ajuns la spital seara trecută, după ce au suferit mai multe traumatisme în urma unui accident rutier. La originea acestuia a stat neatenţia unui localnic, Petruş Gâlcă de 34 de ani din localitate, care a mers cu spatele fără să se asigure şi i-a lovit pe cei doi copii.

Fetiţa de 5 ani a fost internată la secţia de chirurgie infantilă cu un traumatism cranio cerebral acut deschis cu plagă escoriată stângă. Fetiţa avea şi o arsură pe braţul drept după ce s-a atins de ţeava de eşapament a autoturismului. În cursul dimineţii, părinţii copilului au cerut externarea acestuia, în ciuda recomandărilor făcute de medicul curant.

A doua victimă, un băiat de 3 ani, a rămas internat la secţia de Chirurgie Infantilă cu un traumatism cranio cerebral acut deschis, plagă contuză occipitală, traumatism prin strivire gambă stângă.

Şoferul neatent s-a ales şi cu dosar penal.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite