Doi agenţi de poliţie din Focşani au fost decisivi în prindere criminalului preotului Marin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii au lucrat 12 ore pentru prinderea făptaşului
Anchetatorii au lucrat 12 ore pentru prinderea făptaşului

Ag. şef pr. Neagu Săndel şi ag. şef Stoica Emil au fost recompensaţi cu mulţumiri din partea ministrului Administraţiei şi Internelor, ministrul Ioan Rus.

Ministrul Ioan Rus a felicitat mai mulţi poliţişti care, prin activitatea desfăşurată, au contribuit la soluţionarea unor cazuri importante.

Astfel, au fost felicitaţi şi doi agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Vrancea pentru activitatea desfăşurată în vederea identificării principalului suspect în cazul infracţiunii de omor comisă în municipiul Focşani la data de 16 iunie.

Ag. şef pr. Neagu Săndel şi ag. şef Stoica Emil au fost recompensaţi cu mulţumiri prin dispoziţie de zi. Agenţii au fost cei care au adunat probe cae au dus la reţinerea lui Florentin Puşcoiu, ucigaşul preotului Marin.

"Conducerea inspectoratului mulţumeşte întregului colectiv care a contribuit la identificarea şi prinderea bărbatului în cauză, precum şi populaţiei care s-a preocupat să furnizeze informaţii utile cu privire la potenţiali suspecţi", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite