Dj Sava, Andreea D şi dj Yaang vin la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dj Sava şi partenera sa de scenă, Andreea D, vor face show vineri, în Pulse Studio. În club Extrem, atmosfera de sâmbătă seara va fi întreţinută de dj Yaang, realizatorul emisiunii „Kiss Kiss in The Mix". La ambele evenimente, preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Weekend incendiar în cluburile din municipiul Focşani. Vineri seara, pe 9 septembrie, în Pulse Studio Test se dă startul unei petreceri pe cinste, în cadrul căreia tinerii focşăneni se vor putea distra alături de Dj Sava & Andreea D.

Cei doi au lansat de curând melodia „Money Maker", produsă în colaborare cu Connect - R şi Gino Manzotii, iar regia videoclipului, este semnată de Dragoş Buliga. Difuzată pe toate posturile de radio şi televiziune, piesa se bucură de un succes asemnător single-ului „I like the trumpet", realizat de dj Sava alături de fosta sa parteneră de scenă, Raluka.

Dj Sava a început să mixeze în urmă cu 20 de ani, iar timp de un deceniu a întreţinut atmosfera în clubul „No Limit" din Buzău, iar din 2006 în fiecare vară îi binedispune pe turiştii de pe litoral. Printre single-urile sale se numără şi „Rememeber", alături de Dana Nicula, „Sunshine" şi „The Reason", alături de Connect-R. Mâine seară, cei doi vor veni la Pulse Studio însoţiţi de patru dansatoare care vor încinge atmosfera.

Concertul susţinut de Dj Sava & Andreea D este aşteptat cu nerăbdare de către fanii din Focşani. „Mă bucur că cei doi artişti vin şi în oraşul nostru. Cu siguranţă va fi un concert pe cinste de la care nu pot lipsi, mai ales că cel mai nou hit al lor este de-a dreptul bestial ", spune Ana - Maria Ignat, o tânără de 18 ani. Biletul de intrare la un eveniment care se anunţă a fi inedit costă 15 lei.

Dj Yaang, în Extrem

Şi în club Extrem distracţia va atinge cote maxime sâmbătă seara, pe 10 septembrie, când la platane va fi nimeni altul decât dj Yaang, unul dintre cei mai prolifici artişti şi realizatori de emisiuni radio ai momentului.

Dj Yaang, alias Ovidiu Stănescu, a luat pentru prima dată contact cu lumea radioului în anul 1999, atunci când a ocupat pentru prima dată poziţia de dj la un post local din Piteşti. În 2003, a realizat prima emisiune la Kiss Fm, acolo unde poate fi ascultat, de luni până vineri, la „Kiss Kiss in the Mix", alături de Olix. Preţul unui bilet de intrare este tot de 15 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite