Dj Alexxinno şi Starchild fac show în Pulse Studio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, pe 23 iulie, de la orele 22.00, atmosfera din Pulse Studio va fi întreţinută de dj Alexxinno şi Starchild. Alexxinno şi-a început cariera de dj în urmă cu 17 ani, de-a lungul timpului împărţind pupitrul cu nume sonore de pe scena internaţională, precum ATB, Niki Belucci, Nils Noa sau Ellis Sexton.

De asemenea, a realizat remixuri pentru artişti consacraţi precum Inna, Fly Project, Deepcentral şi Connect-R.
La finele anului 2010, l-a cunoscut pe Starchild, care a debutat ca şi dansator, la vârsta de 16 ani, pentru ca apoi să devină, pe rând, dj, făcându-se remarcat în zona de clubbing, solist vocal şi chiar compozitor.

Starchild a pătruns oficial pe sena dance din România cu single-ul „Lick Shot", o colaborare cu Sunrise Inc., ce a cucerit ţări, precum Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina şi Albania. Sâmbătă seara, cei doi îi vor încânta pe focşăneni cu cel mai nou proiect muzical, „Senorita", o piesă fresh, care sună a hit al verii, şi care a adunat peste 500.000 de vizionări.

Focşănenii care vor să se distreze pe cinste şi să asculte cea mai bună muzică vor trebui să scoată din buzunare 15 lei, preţul unui bilet de intrare. De asemenea, nu vor lipsi promoţiile la whisky, cocktail-urile răcoroase alcoolice şi nonalcoolice şi animatoarele.

Vezi pe forbes.ro cum i-a transformat Internetul in vedete pe Inna, Edward Maya si robotzii

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite