Distracţie la maxim în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din Focşani şi nu numai ei au o ofertă bogată de a se distra în acest sfârşit de săptâmână. Cluburile din municipiu au pregătit programe pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Dj Zanga în Club Apollo

În această seară, începând cu orele 23.00, Club Apollo Exclusive îl are ca invitat pe dj Zanga. După ce a mixat în cele mai bune cluburi din ţară, Zanga revine în Focşani pentru a le oferi amatorilor de dans şi muzică o petrecere de neuitat.

„Seri de vis" în Club Monalisa

Începând din această seară şi până duminică, Club Monalisa vă invită la „seri de vis". Atmosfera va fi întreţinută de formaţia „Profesioniştii". Invitat special va fi Robert Calotă. Intrarea este liberă.


„High School Party" în club Extreme

Petrecerea din această seară, dedicată liceenilor de la „Ion Mincu", va cuprinde un concurs de dans majorete, dar şi o probă de karaoke. Intrarea se face pe bază legitimaţie de elev sau de invitaţie


Concert live la Wassermann

Focşănenii sunt aşteptaţi mâine seară la pizzeria Wassermann începând cu ora 20.00. Organizatorii au pregătit un concert live, susţinut de formaţia Groove Band, dar şi un concurs de karaoke. Intrarea este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite