Din ciclul „Ciocul mic, noi suntem la putere”: Trotuarul din faţa sediului PNL, asfaltat, cel din faţa PDL, lăsat să crape de ciudă FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii au delimitat zona de lucru
Muncitorii au delimitat zona de lucru

Muncitorii de la CUP au asfaltat în această după-amiază doar porţiunea de trotuar care se află în dreptul sediului PNL, iar în imediata apropiere, unde este sediul PDL, gropile se adâncesc.

Exces de zel al reprezentanţilor Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, instituţie subordonată Primăriei Focşani, care a trimis astăzi muncitorii să asfalteze o bucată de trotuar aflată în faţa sediului PNL.

Lucrarea ar fi fost trecută cu vederea dacă sediul PNL nu s-ar fi aflat perete în perete cu sediul PDL, unde trotuarul pe care merg democrat liberalii este la fel de stricat ca al liberalilor.

image

Cum însă cei de la PNL au o pilă puternică la Primărie, pe viceprimarul Tudorel Trofin, lucrurile se explică.

Culmea, asfaltatorii au tras dungă între cele două sedii şi s-au apucat de treabă.

image

„Eu nu am nicio implicare. Cei de la Direcţia de Dezvoltare răspund de lucrare. Am înţeles că au o solicitare de la colegii liberali să asfalteze şi s-au conformat. Nu ştiu de ce nu s-a mers cu asfaltarea şi mai departe", a declarat viceprimarul liberal Tudorel Trofin.

Prin urmare, mergând pe logica viceprimarului, ar trebui să ne aşteptăm la o avalanşă de solicitări din partea focşănenilor care îşi doresc să fie asfaltate cât mai multe trotuare din Focşani, astfel încât să nu mai fim în situaţia de a ne rupe gâtul mergând pe stradă.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite