Din cauza viscolului, noi drumuri au fost blocate seara trecută în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vântul puternic a pus din nou probleme şoferilor care au circulat seara trecută, după lăsarea întunericului.

Primul blocaj s-a produs în jurul orelor 17, între cartierul Mândreşti şi Răstoaca, pe drumul naţional 23B, sectorul km 9-12, după cum au precizat şi reprezentanţii Prefecturii.La cozile întinse pe aproape un kilometru s-a aşteptat mai bine de 2 ore, pentru că, după intervenţia unui utilaj, circulaţia a fost reluată pe un singur fir.

Poliţiştii precizat că, la orele serii, mai fuseseră raportate probleme pe încă două drumuri naţionale, Tişiţa-limită de judeţ Galaţi-Tecuci şi Tişiţa- Panciu, unde s-au format suluri de zâpadă viscolită pe carosabil. Alte două drumuri judeţene mai fuseserâ declarate blocate după viscolul de seara trecută: DJ 204P Gugeşti - Dumbrăveni și DJ 205E Bătineşti - Ţifeşti.

Situaţia drumurilor din Vrancea

«În zece localități din patru comune (Boghești, Dumitrești, Tîmboiești și Vintileasca) nu se poate ajunge cu automobile pe căile de acces. Militarii de la Garnizoana Focșani, jandarmii și lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost în satele în care locuiesc cele 1.609 persoane și le-au împărțit alimente», a mai precizat Cerasela Găgeanu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite