Digurile din calea Siretului, întărite cu saci de nisip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

22 subofiţeri de la Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă, 30 de cadre militare şi mai mulţi voluntari lucrează la consolidarea digurilor în zonele Şişcani şi Vadu Roşca. Avertizarea de cod galben pentru ploi s-a prelungit până mâine dimineaţă.

Viaţa după potop în judeţul Botoşani

Ca urmare a infiltraţiilor apărute la nivelul digului de la Şişcani, 12 subofiţeri de la ISU, 4 salariaţi de la Sistemul de Gospodărire a Apelor şi 14 voluntari ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă intervin la această oră pentru supraînălţarea şi consolidarea acestuia.

Totodată, pentru a diminua efectele produse de infiltraţiile de la nivelul incintei îndiguite Suraia- Vadu Roşca (km 6+700, km 4+400) voluntarii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, alături de 10 subofiţeri de la ISU şi 30 cadre militare intervin prin amplasarea în acea zonă a unei banchete formată din saci de nisip.

Autorităţile locale şi judeţene au anunţat că sunt în continuare în stare de alertă pentru a interveni în cazul producerii unor inundaţii în Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite