Deţinutul fugar de la Penitenciarul Bacău, prins într-o vie la Vîrteşcoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jorj Martin Păftăluţă,deţinutul evadat din Penitenciarul Bacău
Jorj Martin Păftăluţă,deţinutul evadat din Penitenciarul Bacău

Jorj Marin Păftăluţă, deţinutul care a fugit din Penitenciarul Bacău, a fost capturat aseară, în jurul orei 19:30, în zona localității Vârteşcoiu, din judeţul Vrancea.

Omul, condamnat la  trei ani şi jumătate pentru furt calificat, a evadat în timp ce era dus la muncă, la săpat şanţuri, în municipiul Moineşti.

Peste 300 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi în judeţele Bacău şi Iaşi pentru prinderea lui Jorj Marin Păftăluţă.

"Persoana privată de libertate a fost readusă în Penitenciarul Bacău în data de 02.09.2012, urmând a fi derulate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău în acest caz. Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor din Codul Penal, cu închisoare între 6 luni şi doi ani", a declarat inspectorul Adrian Novac, purtător de cuvânt al Penitenciarului Bacău.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite