Deţinuţii de la Mîndreşti i-au distrat pe bătrânii de la Căminul de vârstnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinuţii au făcut spectacol
Deţinuţii au făcut spectacol

Manifestarea artistică a fost dedicată persoanelor asistate ale acestei instituţii, cu ocazia împlinirii a patru ani de la înfiinţarea centrului.

Şase deţinuţi din cadrul Penitenciarului Focşani au susţinut ieri un spectacol de muzică, poezie şi scenete umoristice la Căminul pentru persoane vârstnice din Focşani.

Manifestarea artistică a fost dedicată persoanelor asistate ale acestei instituţii, cu ocazia împlinirii a 4 ani de la înfiinţarea centrului.

„În acord cu obiectivele stabilite în protocolul încheiat între cele două instituţii manifestările de acest gen reprezintă o constantă a colaborării, alături de acţiunile de voluntariat desfăşurate de-a lungul timpului.
Acţinea a fost apreciată, atât de persoanele vârstnice cât şi de reprezentanţii autorităţilor locale prezente, creând astfel un impact pozitiv asupra persoanelor private de libertate, motivându-i pe aceştia pentru dezvoltarea comportamentelor prosociale faţă de semeni", a precizat insp. pr. Geta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului Focşani.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite