Deţinuţii de la Mîndreşti, activi la deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deţinuţii au dat serios la lopată în această perioadă
Deţinuţii au dat serios la lopată în această perioadă

Zilnic, 40 de deţinuţi participă la activităţile de deszăpezire din municipiul Focşani, ajutând la curăţarea trotuarelor şi a străzilor principale de circulaţie.

Ieri, 41 de persoane private de libertate din Penitenciarul Focşani au ajutat la deszăpezirea căilor de acces la Spitalul Judeţean ,,Sf. Pantelimon" şi a principalelor artere de circulaţie, de la nivelul municipiului Focşani.

În cursul zilei de astăzi,alţi 40 de deţinuţi vor acţiona la degajarea căilor de acces la Căminul pentru persoane vârstice din Focşani, Spitalul Judeţean ,,Sf. Pantelimon" şi la curăţarea trotuarelor şi a străzilor principale de circulaţie de la nivelul oraşului Focşani.

„Încă de la începutul lunii februarie 2012, Penitenciarului Focşani s-a implicat activ în activităţile de deszăpezire , prin punerea la dispoziţia autorităţilor publice locale de forţă de muncă specială, în regim de voluntariat, persoane private de libertate care execută pedeapsa în regim deschis şi semideschis", precizează insp. pr. Georgeta Gură, purtător de cuvânt al Penitenciarului Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite