Deseară/ Petreceri tematice şi băuturi la promoţie în cluburile din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Times Pub găzduieşe deseară un eveniment special în cadrul căruia clienţii vor avea oportunitatea de asculta hiturile anilor '80. Modern Talking, Samantha Fox, Bad Boys Blue, Abba şi Michael Jackson sunt doar câţiva dintre artiştii ale căror piese vor face atmosferă cu începere de la orele 22.00.

Perioada anilor '80 a fost una cu totul inedită, aducând în prim plan excese de toate felurile. În modă accesoriile mari, părul uriaş şi hainele foarte colorate făceau senzaţie, iar în domeniul muzical erau în vogă versurile din ce în ce mai îndrăzneţe.

Întreg personalul clubului va purta costumaţii specifice „epocii", iar clienţii care se vor adapta stilului petrecerii vor avea parte de premii surpriză. Preţul unui bilet de intarre este de 10 lei, însă fetele care vor veni la eveniment până la orele 23.00 vor beneficia de gratuitate.

Promoţii în Pulse Studio

Şi în Pulse Studio, clienţii vor fi trataţi regeşte în această seara, mai ales cei care vor trece pe la bar. Organizatorii au pregătit o ofertă specială pentru petrecăreţi: o sticlă de whisky şi cutie de suc natural de un litru la preţul de 95 de lei.

Atmosfera va întreţinută dj Geo, rezidentul clubului, dar şi de animatoare incendiare. Intrarea este liberă pentru fete, în timp ce băieţii vor trebui să scoată din buzunare nu mai mult de 10 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite