Deputatul liberal Nini Săpunaru se războieşte cu jandarmii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii i-au ţinut la distanţă pe protestatari
Jandarmii i-au ţinut la distanţă pe protestatari

Acesta spune că a depus o sesizare împotriva ofiţerului care a condus astăzi dispozitivul de jandarmi în cea de a doua zi de protest de pe E 85, despre care spune că i-a intimidat pe oameni.

Deputatul PNL Nini Săpunaru a participat şi astăzi la protestul celor care cer repararea de urgenţă a DN 2N Bogza - Dumbrăveni - Dumitrești - Chiojdeni -Vintileasca - Jitia şi DJ 204H pe traseul Jitia - Vintileasca - Bahnele.

Acesta s-a declarat dezamăgit de atitudinea jandarmilor, care în opinia sa au avut un comportament represiv.

„Nu credeam că o să trăiesc aceste clipe şi să spun că jandarmii vrânceni recurg la intimidări pentru a împiedica o formă paşnică de protest îndreptat împotriva autorităţilor. Nu înţeleg atitudinea lor şi nici comportamentul represiv - abuziv pe care l-au adoptat în cea de a doua zi de protest din comuna Dumbrăveni. Din ceea ce am văzut astăzi, jandarmii nu au vegheat la respectarea ordinii şi liniştii publice, dimpotrivă, au recurs chiar ei la santaj şi au proferat ameninţări la adresa oamenilor care-şi apărau un drept", a precizat Nini Săpunaru.

Acesta spune că a făcut sesizare împotriva ofițerului din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi care a fost desemnat șef de obiectiv la protestul din Dumbrăveni, urmând să prezint organelor de cercetare numele martorilor și probele care susțin abuzul comis de forțele de ordine.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite