Demonstraţie „spontană” USL la Focşani împotriva lui Traian Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii au strigat lozinci anti Băsescu
Protestatarii au strigat lozinci anti Băsescu

Acţiunea este organizată de aşa-zisa mişcare civică „Unirea Principatelor", în spatele căreia se află lideri ai Partidului Social Democrat şi ai Partidului Naţional Liberal.

Un „protest spontan", anunţat încă de ieri dimineaţă, a început a avut loc ieri în Piaţa Unirii din Focşani, chiar la ora când Parlamentul decidea suspendarea şefului statului. Protestul, neautorizat, asumat de Mişcarea Civică „Unirea Principatelor", a adunat aproximativ 300 de persoane, în mare parte oameni aduşi de prin comune de primarii PSD şi PNL de la Cîrligele, Străoane, Adjud, Mărăşeşti, Garoafa, Vînători, Sihlea, Obrejiţa, Tîmboieşti etc.

În grupul protestatarilor au putut fi văzuţi şi funcţionari din instituţiile aparţinând Primăriei Focşani şi Consiliului Judeţean Vrancea.

Manifestanţii au strigat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu, iar sonorizarea a fost pusă la dispoziţie din bani publici de firma care asigură astăzi şi duminică sonorizarea la spectacolele organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Focşani.

Potrivit protestatarilor, începând de luni, timp de mai multe zile, în Piaţa Unirii vor fi organizate alte acţiuni de protest, care de această dată sunt autorizate de Primărie şi Jandarmerie

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite