Democrat liberalii vrânceni, absenţi motivaţi la Referendumul de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputaţii Răzvan Mustea şi Alin Trăculescu
Deputaţii Răzvan Mustea şi Alin Trăculescu

Liderii PDL Vrancea spun că actuala guvernare a pregătit deja o fraudă de proporţii la scrutinul pentru demiterea preşedintelui şi recomandă electoratului propriu şi simpatizanţilor să nu se prezinte la vot.

Deputatul Răzvan Mustea, preşedintele Organizaţiei de Tineret al Partidului Democrat Liberal a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că partidul din care face parte a luat deja o decizie în privinţa votului de duminică.

Decizia are în vedere boicotarea Referendumului.

„Toate încercările actualei puteri de a schimba regulile înaintea jocului ne îndreptăţesc să recomandăm membrilor şi simpatizanţilor noştri să nu meargă la vot. Nu obligăm, ci doar recomandăm neparticiparea la această mascaradă. Este referendumul celor de la USL, nu al nostru, iar dacă nu vor reuşi să aducă 9 milioane de români la vot restul este nerelevant. Relevant este ce se întâmplă cu euro, cu creşterea şomajului şi faptul că de trei luni această guvernare îngroapă economia românească", a declarat deputatul Răzvan Mustea.

La rândul său, preşedintele PDL Vrancea, Alin Trăşculescu, a oferit exemple din ultimii ani când actualii lideri ai USL de astăzi încurajau oamenii să nu meargă la referendumul care se referea la reducerea numărului de parlamentari, dar şi schimbări legislative de ultimă oră care duc în percepţia sa către o fraudă.

„O să fim pregătiţi, o să avem oameni care vor supraveghea autocarele şi toate mijloacele de transport. Vom monitoriza toate intersecţiile cheie din judeţ. Le spun prieteneşte că riscă pedeapsa cu închisoarea, pentru că turismul electoral se pedepseşte", a declarat deputatul Alin Trăşculescu.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite