Decebal Bacinschi a câştigat alegerile, focşănenii pot sta şi fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii se vor spăla la lighean
Oamenii se vor spăla la lighean

De luni dimineaţă, ENET anunţă că va sista furnizarea apei calde de consum în municipiul Focşani timp de aproximativ 3 săptămâni.

Aşa cum anticipam de săptămâna trecută, Focşaniul rămâne de luni, 25 iunie, fără apă caldă.

Printr-un comunicat de presă, ENET anunţă că sistarea furnizării apei calde menajere în municipiu are legătură cu lucrările privind montarea noii centrale termice a oraşului, însă se pare că motivele adevărate ţin de întreruperea furnizării gazelor naturale către centrală, din cauza neachitării facturilor.

„Ca urmare a solicitării antreprenorilor generali, privind necesitatea urgentării demolării unor echipamente din vechea C.E.T., pentru a se da front de lucru noii investiţii, precum şi datorită necesităţii mutării magistralei de termoficare Bucegi pe teritoriul fostei Societăţi MOPAF S.A., suntem nevoiţi să sistăm furnizarea apei calde de consum în Municipiul Focşani începând cu data de 25.06.2012, ora 8,00, timp de aproximativ 3 săptămâni. În funcţie de gradul de realizare al lucrărilor, perioada poate fi scurtată sau prelungită", anunţă ENET într-un comunicat de presă.

Prin urmare, perioada în care focşănenii vor fi privaţi de apă caldă pate fi de trei săptămâni, sau se poate prelungi până la toamnă, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite