De sărbători, stranierii revigorează afacerile rent a car/ Vezi aici ofertele firmelor de închirieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această perioadă, Gabriel Condruz va rotunji considerabil veniturile firmei la care este angajat
În această perioadă, Gabriel Condruz va rotunji considerabil veniturile firmei la care este angajat

Preţul de închiriere a unui automobil variază între 24 şi 70 de euro, în funcţie de model şi perioada contractuală. Stranierii se numără printre cei mai fideli clienţi ai firmelor rent a car din municipiu. Cele mai căutate sunt maşinile din gama Renault, Nissan şi Skoda.

Apropierea sărbătorilor de iarnă, prilej cu care stranierii se întorc pe meleagurile natale, este de bun augur pentru firmele care îşi câştigă existenţa din închirierea autoturismelor. Fie că au venit cu avionul, fie că nu s-au mai încumetat să bată mii de kilometri la volanul maşinii, clienţii şi-au făcut rezervări chiar şi cu o lună înainte, pentru a fi siguri că, odată ajunşi în ţară, nu riscă să rămână pietoni.

„Cam în fiecare an, numărul persoanelor care apelează la această variantă creşte considerabil în luna decembrie. Acum, toate cele patru maşini pe care le avem în Focşani sunt ocupate, însă în următoarea săptămână cu siguranţă vom fi nevoiţi să mai aducem câteva şi din Bacău, acolo unde avem o altă reprezentanţă. În principiu, clienţii mai vechi îşi rezervă maşinile în avans chiar şi cu trei săptămâni sau o lună", declară Gabriel Condruz, agent al firmei „Autonom Rent a Car" din Focşani.

Plata în funcţie de marca maşinii

Cei interesaţi de închirierea unei maşini au la dispoziţie o varietate de modele, în schimbul cărora trebuie să scoată din buzunare chiar şi peste 1.000 de euro, în funcţie de perioada contractuală.

„Preţurile variază între 24 de euro pe zi pentru o Dacia Logan, 31 de euro pentru un Opel Astra, putând ajunge şi la 70 de euro. Cu cât perioada de închiriere este mai mare, cu atât preţul scade", mai spune Gabriel Condruz.
Alin Pintilie (24 de ani) este unul dintre vrâncenii care an de an apelează la serviciile unei firme rent a car.

„Este mult prea obositor să conduc două zile din Italia până acasă şi să dau peste 500 de euro pe motorină. Cu 1.000 de euro, mă plimb cu o maşină închiriată o lună întreagă", spune tânărul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite