De azi încep lucrările pregătitoare pentru turnarea stratului de uzură pe Bulevardul Independenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În această primăvară vor fi asfaltate mai multe străzi
În această primăvară vor fi asfaltate mai multe străzi

În acelaşi timp, continuă lucrările de canalizare şi alimentare cu apă în municipiu. Primăria Focşani spune că pe toate străzile unde se lucrează este asigurat accesul autovehiculelor de intervenţie, în caz de necesitate.

Astfel, în această săptămână se vor desfăşura lucrări în următoarele zone:

Str. Longinescu - trafic îngreunat pe banda 1, în sensul de mers Pasaj Vâlcele spre B-dul Gării.

Str. Fraternităţii - trafic îngreunat pe banda dreapta, în sensul de mers Str. Mărăşeşti spre Str. Eminescu.

Str. Vrancei - trafic îngreunat din sensul de mers Castelul de apă spre Str. Mărăşeşti, datorită lucrărilor de branşamente ce traversează Str. Vrancei.

Str. Mărăşeşti - trafic îngreunat din sensul de mers intersecţia cu Str. Vrancei spre Pasarela Odobeşti, pe banda 1.

Str. Stăieşti - trafic îngreunat datorită săpăturilor şi montării conductei de canalizare pe axul drumului, accesul în ambele sensuri este permis dar cu restricţii

Str. Zăbala - trafic îngreunat datorită săpăturilor şi montării conductei de canalizare pe axul drumului, accesul în ambele sensuri este permis dar cu restricţii.

Str. Mare a Unirii - trafic închis de la intersecţia cu Str. Culturii până la intersecţia cu Str. Ion Basgan, cu excepţia riveranilor.

Str. Fulger - trafic îngreunat datorită săpăturilor şi montării conductei de canalizare pe banda stângă de mers, în sensul Str. Unirea Principatelor spre Str. Fulger.

Str. Gloriei - trafic îngreunat datorită săpăturilor şi montării conductei de canalizare pe axul drumului, accesul în ambele sensuri este permis dar cu restricţii.

Str. Democraţiei - cartier ANL - montare conductă - acces restricţionat, se circulă pe un sens.

Cartier Mândreşti: Str. Liliacului, Izvor, Nuferilor, Făget - introducere conducte canalizare, Str. Izvor - extindere conductă apă, Str. Bălţi - reabilitare conductă apă.

Pe toate străzile unde se lucrează este asigurat accesul autovehiculelor de intervenţie, în caz de necesitate.

Totodată, începând de astăzi vor începe lucrările pregătitoare şi aşternerea stratului de asfalt de uzură pe B-dul Independenţei. Traficul se va desfăşura cu restricţii, pe ambele sensuri.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite