Daruri şi zâmbete din partea elevilor şi profesorilor Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” pentru vârstnicii de la Căminul de Bătrâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vârstnicii s-au bucurat de vizita primită
Vârstnicii s-au bucurat de vizita primită

Acţiunea a făcut parte din cadrul unui parteneriat între cele două instituţii, parteneriat care va fi permanentizat pe viitor

Pentru a-i alina pe bătrânii uitaţi de cei dragi şi apropiati, un grup de elevi şi cadre didactice de la Colegiul Naţional "Al.I.Cuza" i-au vizitat pe vârstnicii de la Casa de Bătrâni nu doar pentru a-i bucura cu modestele lor daruri, ci şi pentru a fi câteva momente în mijlocul lor.

"Suferinţa din ochii semenilor noştri este parcă mai pregnantă atunci când bucuria marilor sărbători ne cuprinde pe toţi. Şi poate cel mai tulburător moment este atunci când priveşti în ochii unui vârstnic de la Casa de Bătrâni din Focsani", ne-a declarat Ioana Constantinescu, profesor la Colegiul Naţional "Al I Cuza".

Această activitate s-a desfăşurat în cadrul unui parteneriat încheiat intre Casa de Bătrâni şi Colegiul Naţional "Al. I.Cuza", având ca temă "Un dar şi un zâmbet în Ajun de Crăciun", la care au participat elevii claselor a-IX-a C, a-XI-a F şi a-XI-a B.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite