Dansuri balcanice şi băuturi la promoţie în Times Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clienţii din Times vor avea parte de băuturi din partea casei.
Clienţii din Times vor avea parte de băuturi din partea casei.

Clubul găzduieşte în această seară o petrecere inedită, special pentru fetele puse pe distracţie, iar mâine, în boxe vor răsuna ritmuri muzicale din zona Balcanilor.

Petrecăreţii din Focşani au parte de un nou weekend plin de surprize şi promoţii. Dornic să atragă cât mai mulţi clienţi puşi pe distracţie, clubul Times organizează petreceri care mai de care mai inedite. În această seară, de la orele 22.00 toate tinerele din municipiu sunt aşteptate la „Girls Night Out".

„Vineri este seara fetelor la Times, pentru că merită şi ele seara lor măcar de câteva ori pe an. Aşa că am pregătit numai muzică pe gustul vostru, cocktailuri deosebite pentru voi şi multă distracţie", astfel sună invitaţia lansată de Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

De asemenea, primele 20 de fete care vin la petrecere vor primi din partea casei un cocktail, iar găştile de tinere vor avea parte de promoţii speciale: pentru o băutură exotică nu vor scoate din buzunare mai mult de şapte lei.

Sâmbătă, în Times vor răsuna ritmuri ale muzicii balcanice, iar clienţii pasionaţi de dans se vor putea „ondui" pe melodii greceşti, sârbeşti sau ţigăneşti.

„Vom avea chiar şi băuturile tradiţionale ale diferitelor ţări din această zonă a Balcanilor, aşa că distracţia este garantată", spune Cornel Trabuzan. Nu vor lipsi nici băuturile din partea casei, concursurile şi premiile surpriză. Biletul de intrare la eveniment costă zece lei, iar fetele care intra în club înainte de orele 23.00, vor avea parte de gratuitate.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite