Daniel Ciupercă, focşăneanul mort într-o pensiune din Suceava fusese ofiţer de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Ciupercă şi-a găsit sfârşitul într-o pensiune, cel mai probabil în urma intoxicării cu monoxid de carbon. Familia bărbatului a aflat de tragedie ieri, după ce, vâzând că acesta nu a răspuns la niciunul din cele două telefoane mobile, a sunat la pensiunea unde era cazat.

Licenţiat în inginerie şi fost ofiţer de poliţie, Daniel Ciupercă lucra de câţiva ani ca agent de vânzări la o firmă de piese auto. În urmă cu câteva zile, bărbatul a plecat în delegaţie la Suceava, unde s-a cazat la o pensiune de patru stele.

Ieri dimineaţă, personalul hotelului a intrat în alertă după ce 16 persoane, printre care doi copii, au sunat la salvare deoarece s-au simţit rău la micul dejun.

Una dintre cameristele trimise că verifice camerele l-a găsit pe Daniel Ciupercă fără viaţă. Avea pe noptieră un flacon de medicamente şi câteva beri.

Nimeni nu i-a anunţat familia

Soţia şi cei doi fii au aflat de tragedie abia ieri după-amiază, nu de la autorităţile sucevene, aşa cum ar fi fost normal, ci de la administratorul pensiunii, pe care Maria Ciupercă l-a sunat îngrijorată, deoarece soţul său nu-i răpunsese la telefon toată ziua.

„Am aflat de la pensiunea unde soţul meu era cazat că a avut loc un incident şi a decedat o persoană. Acum trebuie să merg la Suceava pentru a identifica cadavrul", ne-a spus ieri, cu lacrimi în ochi, Maria Ciupercă.

Bărbatul avea medicamente pentru inimă

Poliţiştii şi medicii suceveni suţin că focşăneanul avea la cap medicamente pentru inimă, lucru infirmat de către soţia acestuia, care spune că soţul său era sănătos tun, iar varianta unui infarct este de-a dreptul imposibilă.

„Tot ce pot să vă spun este că soţul meu nu consuma niciun fel de pastile prescrise de vreun medic cardiolog. Avea la el doar câteva capsule de Aspacardin, suplimente alimentare pe bază de potasiu şi magneziu, pe care le luam atât eu, cât şi cei doi băieţi ai noştri. Niciodată nu a luat pastile pentru inimă", adaugă femeia.

Era un vecin excepţional

Vecinii regretă tragedia care s-a năpustit asupra familie Ciupercă.
„Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva cu Dan Ciupercă. Era un bărbat la locul lui, familist, un om de excepţie cu care mă înţelegeam foarte bine. Nu pot să am decât cuvinte de laudă la adresa lui. Este mare păcat că s-a întâmplat aşa ceva" , spune Ion Arghiroiu, unul dintre vecini.

În urma lui Daniel Ciupercă rămân acum doi băieţi, unul elev la gimnaziu şi celălalt la liceu. Necropsia va dovedi dacă a murit de inimă sau din cauza intoxicării cu monoxid de la centrala pensiunii.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite