Dan Dumitru, preşedinte CSM Focşani: „Drepturile de participare în liga a III-a de fotbal sunt pe tavă, trebuie doar să vină ospătarul să le ridice” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CSM şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea mai speră că aleşii locali vor chibzui mai bine asupra variantei pe care o oferă pentru ca Focşaniul să aibă în continuare echipă în liga a treia de fotbal.

Dan Dumitru a declarat că s-au făcut eforturi deosebite pentru ca meciul cu Rapid Feteşti să se dispute, lucru care face ca CSM Focşani să scape de suspendare şi de ridicarea dreptului de a participa într-o competiţie de fotbal în cazul în care echipa îşi încetează activitatea.

Preşedintele CSM Focşani a făcut apel la consilierii locali să se gândească bine înainte de a lua o decizie în defavoarea fotbalului vrâncean.

„Eu am propus divizarea clubului în două. Le ofeream astfel dreptul de participare în liga a III şi lotul de jucători. Unii consilieri nu vor acest lucru, vor un nou club, ceea ce este interzis în regulamentele Federaţiei Române de Fotbal. Le-am oferit un cadou şi nu vor să-l primească. Sper că se vor mai gândi şi vor studia ceea ce înseamnă diviziunea. Drepturile de participare în liga a III-a de fotbal sunt pe tavă, trebuie doar să vină ospătarul să le ridice", a spus Dan Dumitru la finalul meciului dintre CSM Focşani-Rapid Feteşti, încheiat cu scorul de 3-0 pentru focşăneni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite