DISTRACŢIE Concert hip-hop, mixaje muzicale şi filme 3D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana filmelor 3D va poposi sâmbătă, 16 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Artistul Guess Who va susţine un concert de zile mari sâmbătă, în Extrem Summer, iar dj-iţele de la Blondish vor încinge atmosfera în Pulse Studio.

Bucurie în rândul iubitorilor de hip-hop. Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, Guess Who, va veni sâmbătă seara, pe 16 iulie, la Focşani pentru a susţine un super concert în clubul Extrem Summer. Începând cu orele 23.00, versurile hiturilor „Oriunde te duci", „Ştiu deja", dar şi cel mai recent single „Tot mai sus", care poartă şi numele celui de-al doilea album din cariera sa, îi vor face pe tineri să se ridice în picioare şi să îşi pună în valoare talentul de cântăreţi.

Organizatorii îi asigură pe focşăneni că vor avea parte de un show incendiar cu distracţie la maximum şi băutură la discreţie. De asemenea, doritorii vor avea şansa de a se fotografia şi a lua autografe de la artistul preferat, care a făcut o tradiţie din a veni pe meleagurile vrâncene.

Focşănenii, entuziasmaţi

Evenimentul de la Extrem Summer este aşteptat cu sufletul la gură de tinerii focşăneni, pasionaţi de muzica hip - hop şi impresionaţi de talentul artistului. „Guess Who este un adevărat maestro al genului hip - hop şi de fiecare dată reuşeşte să cucerească publicul. Am mai fost la un concert şi am rămas de-a dreptul uimită de dăruirea cu care interpretează piesele şi mai ales de modul în care comunică cu cei prezenţi. De-abia aştept seara de sâmbătă", spune Larisa Ivan, o tânără de 18 ani. Preţul unui bilet de intrare la concertul lui Guess Who costă 15 lei.

Blond:ish, în Pulse Studio

Tot sâmbătă, Pulse Studio, din incinta complexului Aqualand, le pregăteşte focşănenilor o petrece cu totul inedită. Invitatele serii vor fi cele două fete de la Blondi:ish, dj-iţe originare din Montreal, show-ul lor făcând parte dintr-un turneu european. Blondele au o experienţă bogată în ceea ce priveşte mixajele muzicale în cluburi din Mexic, Marea Britanie, Rio de Janeiro, Miami sau Ibiza.

Anastacia şi Vivie-Ann au devenit cunoscute şi datorită spectacolului nemaipomenit de la pupitru, acestea optând pentru diferite costumaţii haioase ca luptătoare kung - fu, clowni sau asistente. Toţi cei care vor să se distreze pe cinste vor trebui să scoată din buzunare suma de 15 lei, preţul unui bilet de intrare.

Şi cinefilii vor avea parte de cele mai bune producţii sâmbătă, 16 iulie. Caravana filmelor 3D va poposi la Casa de Cultură a Sindicatelor şi, în intervalul 12.00 - 20.00, vor putea fi urmărite „Shrek forever after", „Stă să plouă cu chiftele", „Step up", „Rezident Evil Afterlife" şi „Drive Angry". Preţul unui bilet este de 18 lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite