Cursuri de dezvoltare profesională pentru bibliotecarii vrânceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene "Duiliu Zamfirescu" Vrancea va găzdui timp de două zile, pe 21 şi 22 iunie, workshop-ul cu tema "Biblioteca publică si biblioteca şcolară: parteneriate durabile pentru dezvoltarea de noi servicii de bibliotecă în comunitatea vrânceană" .

Realizat în parteneriat cu Casa Corpului Didactic, workshopul la care vor participa 15 bibliotecari din colegii, licee, grupuri şcolare şi şcoli generale din judetul Vrancea are ca principal scop realizarea de parteneriate durabile între Biblioteca Publică şi cea şcolară.

Pe parcursul celor două zile, între orele 9.00 - 13.00, la Secţia pentru Copii şi Tineret vor avea loc prezentări interactive si sesiuni de lucru în echipă, sub coordonarea trainerilor Margareta Tătăruş şi Nicoleta Oprişan, din cadrul Bibliotecii Judeţene.

"Încheierea de parteneriate durabile între cele două tipuri de biblioteci nu poate fi decât benefică membrilor comunitătii vrâncene. Putem contribui împreună la dezvoltarea de servicii noi sau la îmbunătăţirea celor existente, tocmai pentru a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor, tinerilor si adulţilor care intră în bibliotecă, de orice tip ar fi ea", precizează Margareta Tătăruş, coordonator al Secţiei pentru Copii şi Tineret.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite