Curs pentru finanţiştii din 12 judeţe de monitorizare a creanţelor bugetare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Direcţia de Finanţe Vrancea
Direcţia de Finanţe Vrancea

Cursul are loc în perioada 4-5 octombrie, la Centrul Zonal Focşani al Şcolii de Finanţe Publice şi Vamă, tema acestuia fiind „ Monitorizarea creanţelor bugetare; Ţinte de colectare a veniturilor bugetare".

Cursul se adresează persoanelor cu atribuţii în activitatea de administrare a veniturilor de la nivelul următoarelor direcţii a finanţelor publice judeţene Bacău, Botoşani, Brăila, Buzău, Covasna, Galaţi, Harghita, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea.

Agenda cursului cuprinde modul de fundamentare a programului de încasări venituri bugetare; realizarea creanţelor bugetare prin executare silită; declararea stării de insolvabilitate; recuperarea creanţelor rezultate din nereguli/fraude care aduc prejudicii bugetului.

Lectorii cursului sunt specialişti din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală - Direcţia generală de planificare strategică şi monitorizare a realizării creanţelor bugetare.

Persoanele participante la curs vor avea obligaţia diseminării informaţiilor primite, în calitate de formatori către colegii cu atribuţii în acest domeniu.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite