Curs de Iniţiere în Managementul Proiectelor, la Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii înscrişi la acest curs vor pimi o diplomă de absolvire
Elevii înscrişi la acest curs vor pimi o diplomă de absolvire

Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu Vrancea" organizează Cursul de Iniţiere în Managementul Proiectelor. Prima serie de cursanţi este formată din 15 elevi de liceu din Focşani, selectaţi din rândul utilizatorilor şi voluntarilor bibliotecii.

Cursul se va desfăşura la Secţia pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene Vrancea şi va fi împărţit în două module, finalizându-se cu o diplomă de absolvire.

Cursul va avea ca rezultat scrierea unui proiect care va fi trimis spre finanţare la 1 septembrie, la programul Uniunii Europene - „Tineret în Acţiune".

Cursul Iniţiere în Managementul Proiectelor a fost creat şi va fi predat de Margareta Tătăruş, trainer al Bibliotecii Judeţene Vrancea şi de voluntara bibliotecii, Alina Tudose, sociolog cu cinci ani de experienţă în domeniul Managementului Proiectelor în România, Germania şi SUA. Nicoleta Oprişan, cel de-al doilea trainer al Bibliotecii Judeţene, va participa la acest curs şi va contribui la dezvoltarea ulterioară a acestuia.

„Este un prim curs dezvoltat de Centrul de Formare al Bibliotecii Judeţene Vrancea pentru utilizatorii săi şi ne dorim să-l îmbunătăţim şi să-l dezvoltăm şi pentru alte categorii de utilizatori ai Bibliotecii, precum şi pentru bibliotecarii publici din judeţul Vrancea.
Prin acest curs dorim să le dezvoltăm tinerilor dorinţa de a se implica în viaţa comunităţii, să le oferim posibilitatea să înveţe la bibliotecă ceea ce nu învaţă la şcoală şi, nu în ultimul rând, să contribuim la dezvoltarea lor personală stimulându-le creativitatea, dorinţa de a fi mai buni şi de a construi ceva prin forţe proprii"
, declară Margareta Tătăruş, bibliotecar şi trainer al Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu" Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite