Criminalul asistentei Silvia Chirilă a fost pacientul doctorului Taban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul a povestit că, în momentul în care l-a cunoscut pe Valentin Ştefan, cel care avea mai târziu să o ucidă pe asistenta Silvia Chirilă, s-a temut pentru viaţa lui

Valentin Ştefan, cel care a ucis-o pe asistenta Silvia Chirilă, a fost pacientul medicului Dan Alexandru Taban. După ce a fost reţinut iar poliţiştii au verificat lista de programări, medicul a refăcut în minte filmul evenimentelor.

Pe 9 martie, Valentin Ştefan a intrat pentru prima dată în cabinetul medicului, situat pe strada Aurora, şi a cerut să fie tratat pentru o fistulă pe care o avea în obrazul drept. În aceeaşi zi, criminalul a intrat şi la cabinetul în care lucra Silvia Chirilă, unde a făcut un film, cu care s-a întors la medic. Alexandru Taban l-a programat pe Valentin Ştefan pentru intervenţia chirurgicală a doua zi, pe 10 martie. După ce l-a operat, medicul i-a recomandat să revină la control, iar de atunci nu l-a mai văzut.

Medicului i-a fost teamă de criminal

"Dacă tipul nu voia să scape de chestia asta, eu eram primul pe care îl tâlhărea pentru că erau îndeplinite toate condiţiile, nu era nimeni pe hol şi eram singur în cabinet. Mi s-a părut dubios, şi după îmbrăcăminte, şi după înfăţişare. Când a ieşit din cabinet am răsuflat uşurat, îmi era teamă de el", a declarat medicul Alexandru Taban. Acesta spune că, deşi are un pistol cu aer comprimat, nu s-a gândit niciodată să îl poarte, până la nefericitul eveniment de acum o săptămână. "Acum l-am luat şi îl port la mine zi de zi", a povestit medicul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite