Craterul de un metru aflat în mijlocul unui drum judeţean pune în pericol viaţa şoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craterul cu pricina se află pe drumul judeţean 205 C, pe porţiunea dintre Cârligele şi Vârteşcoiu şi are circa 90 de centimetri adâncime. Mai grav este că, acoperită cu apă, groapa pare inofensivă şi este ocolită de unii şoferi mai mult din instinct.

Chiar dacă a fost astupat de mai multe ori, craterul cu pricina se cască după fiecare ploaie mai puternică şi devine un real pericol, mai ales pentru şoferii care nu cunosc drumul.


"Eu trec pe acolo cam o dată pe săptămână. Stiu groapa aia şi o ocolesc dar m-am oprit acum vreo lună să trag din ea un şofer care a rămas acolo cu maşina", spune Ştefan Purdel, şoferul unei autoutilitare. Bărbatul spune că întreaga porţiune de drum judeţean, de la ieşirea din Cârligele până la Vârteşcoiu este ciuruită de gropi, însă nici una nu este atât de periculoasă.

Capcană pentru maşina Poliţiei

Şi ajutorul şefului de post din Cârligele a rămas suspendat cu Loganul de serviciu în groapa respectivă.


"Acum vreo doi ani a trebuit să tragem cu tractorul o maşină care a căzut acolo", a povestit poliţistul. Acesta spune că zona nu este însă foarte des circulată şi datorită faptului că, o bună parte din respectivul drum este neasfaltată.


Administratorul drumului, respectiv Consilul Judeţean Vrancea, nu are în prezent bani pentru reabilitare.

"S-a întocmit documentaţia tehnică, studiul de fezabilitate a fost executat şi s-au făcut demersuri pentru alocarea sumelor necesare. Este vorba despre tot drumul judeţean 205 C, nu numai de porţiunea respectivă care, la deblocarea fondurilor din partea Guvernului, va intra în reabilitare", a declarat Costel Dumbravă, purtător de cuvânt al CJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite