Costurile deszăpezirii la Focşani: trei milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe utilaje au fost de la firma Vega
Cele mai multe utilaje au fost de la firma Vega

Primarul se decalară mulţumit de modul cum s-a acţionat în această iarnă pentru deszăpezirea oraşului şi de faptul că populaţia nu a avut de suferit.

Municipalitatea a cheltuit în această iarnă trei milioane de lei pentru lucrările de deszăpezire din oraş.

Potrivit edilului municipiului, au existat două etape de deszăpezire în oraş, prima fiind realizată până pe data de 9 februarie, când s-a acţionat cu utilaje proprii.

Ce vrăji mai face Primăria la noapte şi mâine cu zăpada din oraş

„S-au folosit 1100 de tone de nisip şi 600 de tone de sare, iar bugetul Direcţiei de Dezvoltare pentru deszăpezire a fost de 565.000 de lei", a declarat primarul Decebal Bacinschi.

Etapa a doua a deszăpeziri, care a avut loc după instaurarea stării de alertă, a fost cea mai costisitoare, în acţiune fiind implicate aproximativ 100 de utilaje, costurile ridicându-se la 2,5 milioane de lei.

„Nu am primit nici un leu de la Consiliul Judeţean sau de la Guvern. Banii sunt numai de la bugetul local. Am renunţat la anumite investiţii şi am dat bani pentru deszăpezire. Cu toate aceste greutăţi, consider că am reuşit să asigurăm minimum necesar, în sensul că populaţia a avut căldură, apă caldă, nu am avut nici probleme cu oamenii străzii, nici cu persoanele cu venituri mici", a declarat Decebal Bacinschi.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite