Corneliu Dobriţoiu: „Îmi iubesc copiii până la moarte şi dincolo de ea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Apărării Naţionale, generalul Corneliu Dobriţoiu
Ministrul Apărării Naţionale, generalul Corneliu Dobriţoiu

Ministrul Apărării Naţionale a declarat astăzi la Focşani că are încredere în magistraţii care îl vor judeca pe fiul său vitreg, cercetat de DNA pentru fraudarea Referendumului.

Aflat la Focşani la ceremonia de repatriere din Afganistan a militarilor Batalionului 2 Manevră, ministrul Apărării Naţionale, generalul Corneliu Dobriţoiu s-a referit într-o declaraţie de presă şi la situaţia fiului său vitreg, Dumitru Samson, pus sub învinuire de DNA pentru infracţiuni la Legea referendumului.

„Eu, ca părinte, îmi voi iubi copiii până la moarte şi dincolo de ea. Eu sunt mândru de copiii mei. Am încredere în judecători. Urmează ca aceştia să-şi spună cuvântul şi să ne ajute Dumnezeu pentru imparţialitate să-şi spună cuvântul şi în situaţia celor care au spus nu meargă oamenii la referendum, să stea acasă pasivi că va fi bine", a spus ministrul Apărării Naţionale.

Reamintim că Dumitru Samson, fiul vitreg al actualului ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, este cercetat de DNA Cluj.

Potrivit procurorilor, Dumitru Samson şi preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, au iniţiat o acţiune pentru mobilizarea alegătorilor din Transilvania şi Banat la referendumul din data de 29 iulie 2012 prin mituirea acestora cu recompense în bani şi alte foloase materiale.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite