Cornelia şi Lupu Rednic concertează în Promenada Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul va începe la orele 19.00
Concertul va începe la orele 19.00

Duminică seara, începând cu orele 19.00, focşănenii sunt aşteptaţi în Promenada Mall, la un concert special susţinut de binecunoscuţii artişti de muzică populară, Cornelia şi Lupu Rednic.

Timp de aproximativ o oră, celebrul cuplu va încânta publicul cu melodii maramureşene care au făcut senzaţie la spectacole din întreaga ţară, dar şi de peste hotare.

Succes după succes

În anul 1992, cei doi intrepreţi au înregistrat primul album, intitulat „Care frunză pică jos", cântec cu care s-au şi lansat şi care le-a adus un mare succes.

„Primele filmări le-am realizat în anul 1993, fiind invitaţi la o emisiune realizată de prietena noastră, doamna Elise Stan, prilej cu care am aflat că am şi fost botezaţi, „Lupişorii", de către fiica sa, Victoria, povesteşte Lupu Rednic.

Cuplul de maramureşeni a fost invitat să susţină concerte live de către comunităţile de români din Austria, New York, Detroit, Dallas, Atlanta, Florida, Miami, Las Vegas, reuşind să încânte publicul.

„Am trăit o bucurie imensă în urma întâlnirilor cu românii, pentru că muzica noastră le-a trezit dulci amintiri din România", mai spune Lupu. Intrarea este liberă, fiind aşteptaţi toţi cei care vor să se aibă parte de momente inedite, care să le umple inimile de bucurie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite