Corina Dodoiu, suspendată din profesia de avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corina Dodoiu Foto: "Şansa vrânceană"
Corina Dodoiu Foto: "Şansa vrânceană"

Potrivit deciziei baroului Vrancea, cunoscuta avocată se face vinovată că nu şi-a depus declaraţiile lunare de venituri, care sunt obligatorii.

Unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi din Vrancea, Corina Dodoiu, a fost suspendată din această profesie de Consiliul de Conducere al Baroului Vrancea, începând cu 1 iulie.

Potrivit deciziei Baroului, Corina Dodoiu nu şi-a depus declaraţiile lunare de venituri, care sunt obligatorii, deşi şi-a achitat cota de 10% care îi revine.

„În nenumărate rânduri, i s-au făcut adrese prin care a fost înştiinţată cu privire la modul în care au fost înregistrate sumele pe care le-a virat, ce nu sunt însoţite de declaraţiile lunare de venit. Începând cu 1 iulie 2012, este suspendată din profesia de avocat doamna av. Corina Dodoiu până la îndeplinirea obligaţiilor legale privind depunerea declaraţiilor lunare conform veniturilor realizate pentru perioada octombrie 1999-decembrie 2011, urmată de plata contribuţiei legale la casa de Asigurări la zi", semnează decizia Ioan Ioanovici, decanul Baroului de Avocaţi Vrancea.

Corina Dodoiu are termen 15 zile să depună contestaţie la Uniunea Naţională a Barourilor din România, ceea ce probabil se va întâmpla.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite