UPDATE Copil de şase ani, muşcat de o haită de câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii îşi duc veacul în apropierea fermelor din zonă
Câinii îşi duc veacul în apropierea fermelor din zonă

Incidentul a avut loc aseară, în apropierea unei ferme de lângă comuna Lomoteşti, acolo unde minorul locuieşte împreună cu familia.

UPDATE Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean "Sfântul Pantelimon", starea copilului s-a mai îmbunătăţit, el fiind transferat de la Terapie Intensivă la secţia de Chirurgie Infantilă. "În prezent se simte mai bine. Mama lui se află în salon cu el şi îl supraveghează în permanenţă", precizează Alina Pelin.

În timp ce mama copilului mulgea vacile într-un ţarc din apropiere, copilul a plecat din curtea fermei unde se afla alături de doi fraţi, pentru a se juca cu un prieten. Imediat ce a ieşit din curte, pe un drum pietruit, minorul a fost atacat de mai mulţi câini fără stăpân, care obişnuiesc să stea în preajma fermelor.

Copilul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean "Sfântul Pantelimon", unde a fost diagnosticat cu multiple plăgi muşcate în zona feţei, membrelor superioare şi inferioare şi a abdomenului. Starea acestuia este încă gravă, în prezent fiind internat la Secţia deTerapie Intensivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii modului de producere a evenimentului.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite