Copii maltrataţi de mame şi abandonaţi în grija statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este şi cazul unei femei din Vaslui, care a locuit până în urmă cu o lună în comuna Boloteşti, aceasta fiind căutată de poliţie după ce i-a rupt piciorul propriului bebeluş în vârstă de patru luni apoi l-a abandonat în spital.

În grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ajung în fiecare an zeci de copii agresaţi sau abandonaţi de părinţi.

O femeie din judeţul Vaslui, dar care locuieşte de mai mulţi ani cu concubinul ei la Boloteşti este căutată de poliţie după ce şi-a bătut copilul în vârstă de patru luni, i-a rupt piciorul, apoi l-a abandonat în spital.

Fapta a fost comisă la începutul lunii aprilie, când femeia a ajuns cu copilul în stare gravă la spitalul din Focşani.

Medicii au sesizat atunci poliţia, iar anchetatorii au crezut iniţial că micuţul a avut de suferit de pe urma unei bătăi administrate de concubinul mamei sale.

Din cauza rănilor grave, copilul a fost transferat împreună cu mama sa la spitalul din Iaşi, ulterior femeia abandonându-şi pruncul.

Aşa au aflat poliţiştii că de fapt femeia este cea care se face vinovată de maltratarea copilului, faptă comisă pe fondul consumului de băuturi alcoolice, după o ceartă cu concubinul.

Poliţiştii au mai aflat că femeia ave zece copii, toţi aflaţi în grija statului, aşa cum s-a întâmplat şi cu micuţul în vârstă de doar patru luni, care se află în prezent la Directia pentru Protectia Copilului Vaslui.

Împotriva femeii s-a pornit urmărirea penală.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite