Consiliul Judeţean laudă firma apropiată consilierului Victor Roman pentru cum a făcut deszăpezirea pe drumurile judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit directorul Directiei Dezvoltare a Consiliului Judeţean Vrancea, Iulian Matache, acţiunea de deszăpezire şi intervenţie pe drumurile judeţene s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme majore.

Pe drumurile judeţene s-a acţionat cu 18 utilaje cu lamă şi zece de utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil si pentru deblocarea autovehiculelor aflate în trafic pe drumurile judetene.

„Acţiunea de deszăpezire şi intervenţie în urma acestei prime ninsori s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme majore, operatorul care asigura serviciile de deszăpezire demonstrând promptitudine şi eficacitate. Pentru a asigura în continuare condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene, în eventualitatea unor noi ninsori mai abundente, vom dispune suplimentarea atât a numărului de utilaje care acţionează în teritoriu, cât si a cantităţilor de material antiderapant. Recomandăm conducătorilor auto să pornească la drum doar dacă este absolut necesar. În cazul în care călătoria nu poate fi amânată, îi sfătuim pe şoferi să-şi echipeze autovehiculele corespunzător circulaţiei în condiţii de iarnă, respectiv anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip", a declarat directorul Directiei Dezvoltare a Consiliului Judeţean Vrancea, Iulian Matache.

Stratul de zăpadă la ora era astăzi de 35 cm la Naruja, 37 cm la Nereju, 28 cm la Tataranu, 23 cm la Reghiu, 36 cm la Nistoresti, 33 cm la Lepsa si 22 cm la Fitionesti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite