Consiliul Judeţean al Elevilor din Vrancea, la prima conferinţă în noua structură de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri a avut loc, în sala de festivități a Colegiului Național „Unirea" Focșani, conferința de presă pe tema „Consiliul Elevilor ești tu!", organizată de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea, în urma căreia cei prezenți au fost informați în legătură cu structura Consiliului Național al Elevilor, obiectivele și planul de activități pe anul școlar 2011-2012.

Consiliului Elevilor își dorește ca elevii să reprezinte o forţă în societate, atât în procesul decizional care priveşte viaţa şcolară şi a comunităţii, cât şi în schimbarea şi îmbunătăţirea acesteia.

Din aceste motive, misiunea Consiliului Elevilor este de a reprezenta elevii în forurile decizionale şi de a asigura un mediu propice dezvoltării personale şi profesionale a lor prin asigurarea unui climat educațional de calitate, prin susţinerea voluntariatului şi acţiunilor pliate pe nevoile şi interesele lor, menite să îi informeze, conştientizeze, motiveze şi responsabilizeze.

Printre obiectivele Consiliului Județean al Elevilor Vrancea se numără organizarea de activități extrașcolare care să implice și să responsabilizeze un număr cât mai mare de elevi, dar și acțiuni de promovare a imaginii Consiliului Județean al Elevilor, activități precum Balul Balurilor; Parada liceelor; Târguri de ONG-uri și de ofertă școlară; Realizarea „Ethosului Școlar";Țara mea în Europa.

De asemenea, în cadrul aceste conferințe de presă s-a mai discutat despre modalitățile de promovare a activităților Consiliului Județean al Elevilor Vrancea prin intermediul site-ului www.cjevrancea.com și a paginii Facebook a Consiliului ( facebook.com/cjevrancea ).

Conferința de presă a fost susținută de Alexandra Voicu ( președinte CJE ), Andreea Lupu ( prim-vicepreședinte ), Cristian Gîrneață ( secretar externe ), Mădălin Blidaru ( director al departamentului de mobilitate, informare, formare, consiliere ).

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite