Consiliul Judeţean al Elevilor Vrancea şi-a făcut revistă online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista elevilor
Revista elevilor

Revista se numeşte „Elevul Vrâncean", articolele fiind disponibile în format electronic la adresa www.elevulvrancean.eu . Lansarea acestui proiect coincide cu săptămâna „Școala Altfel", motiv pentru care elevii, profesorii și toți de interesați de domeniul educației sunt invitați să scrie.

Proiectul, realizat prin intermediul Departamentul de Mobilitate, Informare, Formare și Consiliere, coordonat de Mădălin Blidaru, reprezintă șansa pentru pasionații de jurnalism, de domeniul educației și nu numai să își exerseze într-un mod constructiv abilitățile, să și le reconfirme și să ofere sprijin pentru persoanele interesate de informații din aceste arii.

Articolele vor putea fi disponibile atât pe site-ul revistei online, cât și sub forma unui document ce va fi realizat lunar, în format .pdf, document ce va fi disponibil pe site-ul Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.

Prima apariție a aceste reviste online va fi centrată pe programul „Școala Altfel", fiind un număr de prelansare ce va cuprinde articole cu opinii, păreri pro și contra programului, îmbunătățiri necesare în implementarea „Școlii Altfel" și rezumate ale activităților ce se vor desfășura.

Olimpiada naţională de Industrie Alimentară are loc la Focşani

Acest număr va reprezenta un feed-back al părților implicate în organizarea programului la nivelul județului Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite