Consilierul local Aurel Bâcu, protagonist într-un incident în Piaţa Moldovei FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Bâcu, supărat că a fost blocat în trafic
Aurel Bâcu, supărat că a fost blocat în trafic

Acesta s-a supărat pe un şofer care i-a blocat mai multe minute maşina în parcarea de lângă intrarea în piaţa agroalimentară şi a chemat poliţia locală să-l amendeze pe respectivul conducător auto.

Preşedintele Filialei Focşani a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, colonelul Aurel Bâcu, care este totodată şi consilier local municipal, a fost astăzi dimineaţă protagonistul unui incident în Piaţa Moldovei.

Aurel Bâcu, supărat că a fost blocat în trafic
Aurel Bâcu a chemat poliţia
Aurel Bâcu a chemat poliţia

CLICK aici pentru imagini

Aflat cu treburi în zonă, alesul local şi-a parcat maşina pe unul din locurile cu plată de lângă intrarea în piaţa agroalimentară, iar când a vrut să plece s-a trezit că maşina sa este blocată de un alt autoturism. "Nu pleci mă nicăieri, nu auzi că nu pleci. Aşa se parchează maşina?", i-a spus Aurel Bâcu şoferului unei maşini cu numere de Brăila.

Când şoferul respectivului autoturism a revenit la maşină să plece, Aurel Bâcu i-a reproşat că l-a aşteptat 45 de minute şi l-a împiedicat să pornească maşina, postându-se cu statura sa impresionantă în dreptul uşii.

După mai multe contre cu şoferul, consilierul a chemat poliţia locală pentru a-l trage la răspundere pe şofer.

În acest timp, lumea se strânsese în jurul protagonisţilor scandalului ca la urs.

Împreună cu Aurel Bâcu au mai putut fi zăriţi primarul şi viceprimarul comunei Goleşti, Alexandru Zar şi Vasile Bostănaru.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite