Conducerea Spitalului Judeţean a stabilit azi taxele pentru radiologie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Director al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" Focşani a stabilit azi că, în cazul nesemnării contractului cu CAS Vrancea, radiografiile în ambulatoriu se vor taxa cu sume de la 30 la 70 de lei.

Comitetul Director al Spitalului Judeţean a stabilit în această după amiază taxele pentru radiografiile din ambulatoriul unităţii sanitare. Noile tarife vor intra în vigoare pe 15 iunie, în cazul în care CAS Vrancea nu va semna contractul pentru servicii paraclinice-radiologie cu spitalul judeţean.

„Tarifele sunt aferente valorilor decontate prin contractul cadru pe anul 2009 de către CAS Vrancea. Este vorba de sume între 30 şi 70 de lei, î funcţie de complexitate", a declarat medicul Nicolae Moise, managerul SJU Focşani.

Directorul a precizat că a obţinut de la OTDM (Oficiul Tehnic pentru Dispozitive Medicale) toate avizele necesare şi îndeplineşte condiţiile pentru a intra în contract cu Casa de Asigurări.

În urmă cu două zile, conducerea CAS Vrancea a anunţat că nu va semna acest contract pentru că spitalul nu a făcut dovada obţinerii unui aviz de la OTDM. „Am avut chiar şi azi o discuţie cu managerul spitalului judeţean şi i-am spus că îl aştept cu o adresă în original de la OTDM prin care să certifice că a demarat avizarea aparaturii radiologice din ambulatoriu. Când o va aduce, vom semna contractul cu suma de 80.000", a declarat Mihail Copaci, directorul CAS Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite